Contact: Karine Wirjosemito 06 41 23 47 01

workshop

Thaise stoelmassage

Uniek in Nederland; stoelmassage op basis van technieken uit de Thaise yogamassage.

Stoelmassage op de werkvloer wordt steeds populairder. Veel bedrijven nemen deze vorm van massage op in hun arbo-beleid. Hun werknemers varen er wel bij. Een daling van het ziekteverzuim, minder stressgerelateerde klachten en vooral; tevreden medewerkers!!,

Er bestaan meerdere vormen en net zoveel cursussen stoelmassage. In de meeste vormen zijn met name shiatsu-en klassieke massagetechnieken verweven. Monique van der Kooij , Thaise yogamasseur in Rotterdam en ik, misten in de stoelmassages die wij geleerd hebben, de (yoga) strekkingen die in de Thaise yogamassage zo veel gebruikt worden. Juist deze technieken hebben zo’n openende en vitaliserende werking op het lichaam.

Wij hebben dan ook, naar aanleiding van ervaringen, die wij bij onze klanten opdeden, samen een stoelmassage ontwikkeld op basis van technieken uit de Thaise yogamassage. De naam Sook Kaai (spreek uit “Soek Kaai”) komt uit het Thais en betekent gezondheid, lichamelijke ontspanning. De cursus duurt 2 dagen. Massage-ervaring is niet vereist. De massage is eenvoudig aan te leren en zowel privé als, na wat oefening, professioneel, te gebruiken.

In de cursus wordt, naast het veel praktisch oefenen van de technieken, aandacht besteed aan een goede voorbereiding van de massage, de juiste lichaamshouding en een goede instelling van de stoel. Daarnaast wordt een korte uitleg gegeven over de spieren en de meridianen, die je tijdens een stoelmassage tegenkomt. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

De kosten voor deze 2 daagse cursus bedragen € 250,-. Dit is inclusief koffie, thee, lunch en uiteraard een duidelijk naslagwerk.