Contact: Karine Wirjosemito 06 41 23 47 01

workshop

Thaise voetmassage

De traditionele Thaise voetmassage is met name uniek doordat men naast handen ook een speciaal voetmassagestokje gebruikt. Deze massage is al meer dan 2000 jaar oud en is, evenals de traditionele Thaise massage, door de monniken uit de boedhistische tempels ontwikkeld. Bij de Thaise voetmassage worden niet alleen de voeten gemasseerd maar ook de onderbenen. Door middel van enkele technieken uit de Thaise yogamassage wordt de beweeglijkheid van de gewrichten vergroot, worden de spieren ontspannen en de meridianen op de benen gestimuleerd.

De massage gebaseerd op de reflexologie. Hierbij gaat men ervan uit dat er verbindingen bestaan tussen bepaalde zones op de voet en de inwendige organen, klieren en overige lichaamsgebieden. Door de punten op de voet te masseren worden de corresponderende lichaamsgebieden gestimuleerd. Op deze manier vormt de voetmassage een schaduwmassage van het hele lichaam.

Het kan heel effectief zijn tegen slaapproblemen en mensen ondersteunen om minder “in hun hoofd” te zitten en beter te aarden.

De workshop duurt een halve dag, en bestaat uit het afwisseld, leren en ontvangen van de massage. De kosten zijn € 60,-. Inbegrepen zijn; lesmateriaal en een Thais voetmassagestokje zodat je thuis snel aan de gang kunt. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Deze workshop is leuk om elkaar cadeau te doen. Leer elkaars voeten te masseren zodat je er samen van kunt genieten.