Contact: Karine Wirjosemito 06 41 23 47 01

workshop

Zwangerschapsmassage

De zwangere vrouw heeft zowel geestelijk als lichamelijk energie nodig om zich voor te kunnen bereiden op de komst van de baby. Onder invloed van zwangerschaps hormonen en de gewichtstoename kunnen bekken-, rug-, nek-, en schouderklachten ontstaan.

Ontspannen is heel belangrijk voor de zwangere maar ook voor de ontwikkeling van het kind. De zwangerschaps massage wordt uitgevoerd in zijligging. Het zorgt ervoor dat klachten verminderen en de toekomstige moeder bewust tijd voor zichzelf neemt. Om zich op te laden en zich bewust te worden van de lichamelijk en geestelijke veranderingen die een zwangerschap met zich meebrengt.

Deze workshop leert in 1 dag de gehele zwangerschaps massage in zijligging.Hiervoor is wel enige massage ervaring vereist. Tevens krijg je een uitgebreid lesboek met achtergrond informatie, koffie en thee zijn inbegrepen. De kosten voor de cursus bedragen €125,- .

*Het is ook mogelijk om deze cursus (aangepast) privé te volgen. Hierbij leer je, je partner in deze heerlijke maar ook lichamelijk zware periode bij te kunnen staan met ontspannen massage technieken. Over de kosten is telefonisch meer informatie te krijgen.